fixed background image joomla

Apsolutna i bezrezervna podrška ministru hrvatskih branitelja Tomi Medvedu

MinistarPredmet: Priopćenje za javnost – Podrška ministru hrvatskih branitelja Tomi Medvedu

Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata Brodsko-posavske županije, uključujući njenih 16 udruga članica, daje apsolutnu i bezrezervnu podršku ministru hrvatskih branitelja Tomi Medvedu, u svezi krajnje neprihvatljivih medijskih natpisa i članaka novinara portala „Indeks“, na temu zapošljavanja ministrovog sina u državnoj službi.

Smatramo kako je krajnje neprihvatljivo i nadasve nekorektno napadati ministra Medveda na osobnoj razini i time zadirati u njegovu obiteljsku privatnost.

Unatoč nedostatku relevantnih argumenata i činjenica za eventualne medijske napade na ministra, ministarsku dužnost i zadaće koje general Tomo Medved obnaša nadasve časno i pošteno u interesu braniteljske populacije, koja mu je uvijek na prvom mjestu i iznad svega, držimo kako je ovo samo još jedan u nizu naručenih i režiranih pokušaja njegove diskreditacije, prije svega kao čovjeka, ali ujedno kao supruga i oca.

Stoga, bez obzira na ovakve neargumentirane napade, koje odbacujemo u cijelosti, ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved i dalje ima našu apsolutnu i bezrezervnu podršku u obnašanju povjerene mu dužnosti. I nadalje uživa naše nemjerljivo i bezgranično povjerenje, kojega je do sada nebrojeno puta opravdao.

Predsjednik KUPIDR BPŽ
brigadir Branko Cindrić

Opširnije...

Održana Izborno-izvještajna skupština UHBDRP BPŽ

godisnja 2018 01U ponedjeljak 21. svibnja 2018.g. u Spomen domu SJP "Šimini Anđeli Pakla" na izletištu Poloj u Slavonskom Brodu, održana je redovna Izborno-izvještajna skupština Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije.

Sjednici su uz mnogobrojne članove Udruge nazočili i gosti, među kojima su bili: Branko Cindrić, predsjednik KUPIDR BPŽ, Vlatko Greiner, koordinator za stradalničke i braniteljske udruge proistekle iz Domovinskog rata Grada Nova Gradiška, Antun Valić, načelnik PU brodsko-posavske, Mario Vujić, načelnik PP Slavonski Brod, Zrinko Kapetanić, načelnik PP Okučani, Miroslav Matić, načelnik PGP Stara Gradiška i Mato Pudić, predsjednik Udruge HVIDR-a Slavonski Brod.

Skupštinu je otvorio predsjednik UHBDRP BPŽ Željko Golubičić, koji odmah predlaže Radna tijela, nakon čega su ista glasovanjem usvojena i Skupštinom nastavlja predsjedavati Vlatko Krznarić u svojstvu predsjednika Radnog predsjedništva. U daljnjem radu, podnesena su izvješća o dosadašnjem radu i financijskom poslovanju, te izvješća Suda časti i Nadzornog odbora, koja su nakon kraće rasprave jednoglasno usvojena. Predsjednik Željko Golubičić je potom članovima Skupštine prezentirao Plan rada i Financijski plan za 2019.g., te su isti jednoglasno uvojeni.

Opširnije...

Poziv članovima na Izbornu skupštinu UHBDRP BPŽ

GrbPozivamo sve redovne i pridružene članove Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije na Izbornu skupštinu, koja će biti održana u ponedjeljak, 21.05.2018. godine u Spomen domu Specijalne jedinice policije "Šimini anđeli pakla" na izletištu Poloj u Slavonskom Brodu s početkom u 16:30 sati.

U radu Izborne skupštine mogu sudjelovati svi redovni i pridruženi članovi s uredno plaćenom članarinom, zaključno s 2017. godinom.

Opširnije...

Igrokaz za djecu i odrasle "BROD" - u spomen na djecu poginulu u Domovinskom ratu

Plakat igrokaz

- Radnja predstave se odvija vrlo brzo - troje srednjoškolaca i sedmero osnovnoškolaca nađu se u parku za vrijeme opće opasnosti i tu ostanu desetak minuta, željni igre na otvorenom, na suncu, ali svjesni opasnosti od metaka i bombi.
- Govore o očevima na bojištu, o odlasku u Hrvatsku vojsku iako su maloljetni, o kraju rata.. Neki od njih jako se boje "nemančice" koja buši rupice, a drugima je sve to zabavno ili samo prikrivaju svoj strah od stradavanja......

- Tema ove predstave je više za odrasle nego za djecu, ali je mogu razumjeti i mlađi gledatelji, stoga na istu pozivamo posebice hrvatske branitelje ali i sve građane Slavonskog Broda, jer predstava govori i o patnjama našeg grada tijekom Domovinskog rata.

- Ovaj igrokaz je posvećen djeci stradaloj u obrambenom Domovinskom ratu u Republici Hrvatskoj i u Bosni i Hercegovini, ali i svoj djeci svijeta koja trpe zbog rata.

BESPLATNE ULAZNICE MOŽETE PREUZETI NA BLAGAJNI KKD "IBM"

- radnim danom (ponedjeljak-petak) u vremenu od 8-15 sati. -

Opširnije...

Promocija knjige

11.12.2018. u Novoj Gradiški

Likovna večer

13.12.2018. u Slavonskom Brodu

Zanimljive fotke

Brojač posjeta

Članarina za 2018.

Pristupnica

Klikni za preuzimanje pristupnice