Predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije je ŽELJKO GOLUBIČIĆ iz Slavonskog Broda, pripadnik Policije i hrvatski branitelj iz Domovinskog rata.

Zeljko

Uvodna riječ predsjednika:

Poštovani članovi UHBDRP BPŽ!

Ovim putem želim naglasiti da mi je želja i namjera prije svega poboljšati rad Udruge i podići ga na višu razinu, naravno uz pomoć, zalaganje i suradnju svih Vas, članova naše Udruge.

Nastavljamo s provedbom i realizacijom svih ideja i ciljeva koje smo planirali u nadolazećem razdoblju, u kojem ćemo neprekidno raditi na promicanju temeljnih vrijednosti Domovinskog rata i svih hrvatskih branitelja, kroz kvalitetan rad naše Udruge.

Zalagat ću se za ravnopravnost svih članova naše Udruge, kao i za očuvanje ugleda i dostojanstva svakog pojedinca.

Posebno ću se zalagati da naša Udruga i njeni članovi, ne zaboravimo svoje suborce koji su tijekom Domovinskog rata položili svoje živote za slobodnu i neovisnu Republiku Hrvatsku.

I na kraju, kako bi smo uspjeli realizirati sve planirane aktivnosti, potrebna su nam između ostalog i određena financijska sredstva za rad naše udruge. Sredstva prikupljamo dijelom iz članarine, a dijelom potporama i donacijama pojedinaca i poslovnih subjekata, stoga Vas i ovim putem zamoljavam da uplatom članarine pomognete realizaciju naših planova i projekata.

S poštovanjem!

Željko Golubičić, predsjednik UHBDRP BPŽ