Znacka2Ovim putem obavještavamo i ujedno pozivamo sve aktivne članove, koji su zainteresirani za izradu članske značke UHBDRP BPŽ, neka podnesu ZAHTJEV za izradu iste.

Članska značka će biti izrađena isključivo na osobni (pismeni) zahtjev svakog pojedinog člana, na propisanom obrascu Udruge. Pravo na člansku značku s pripadajućim etuijem, imaju svi aktivni članovi Udruge, koji ispunjavaju uvjete propisane Statutom i u skladu s Pravilnikom o članskoj znački i članskoj iskaznici, uz plaćanje troškova za izradu iste. O opravdanosti svakog podnešenog zahtjeva, odluku u konačnici donosi Izvršni odbor UHBDRP BPŽ.

Sve informacije možete dobiti na mob: 099/ 271-7590 ili 091/ 665-4333 (Vlatko Krznarić, predsjednik) ili 098/ 760-733 (Ivica Franjić, tajnik) ili putem elektronske pošte: udrugapolicijebpz@gmail.com

KLIKNI OVDJE ZA PREUZIMANJE ZAHTJEVA -

- PRAVILNIK O ČLANSKOJ ZNAČKI I ČLANSKOJ ISKAZNICI -

UPUTE ZA POPUNJAVANJE: Kod podnošenja zahtjeva potrebno je popuniti samo osobne podatke u gornjem dijelu obrasca, dok će svaki član prilikom preuzimanja potpisati Izjavu i potvrdu o preuzimanju članske značke. Zahtjev nakon popunjavanja možete dostaviti osobno ili putem elektronske pošte: udrugapolicijebpz@gmail.com