11822801 1678993535655240 4690848204385126571 nČlanovi Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije u sastavu: Zdenko Josipović, Tihomir Čengić, Robert Matošević, Đuro Keser i Željko Golubičić, sudjelovali su 04. kolovoza 2015. prigodom obilježavanja 20. obljetnice VRO "Oluja" i proslave Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u svečanom mimohodu u Zagrebu, kako sastavnica ratnih postrojbi hrvatske policije Zajednice udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Republike Hrvatske.

U srijedu 05. kolovoza 2015. pedesetak članova Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije nazočilo je na veličanstvenoj proslavi 20. obljetnice VRO "Oluja" i proslavi Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, koja se održavala u kraljevskom gradu Kninu.

Prijevoz članova naše Udruge je organiziran autobusom, a cjelokupni troškovi prijevoza financirani su od strane Ministarstvo branitelja.