fixed background image joomla

Ugovori NG 1U Velikoj vijećnici Grada Nova Gradiška u nazočnosti Ivane Trupine i Borislava Vidošića, zamjenika gradonačelnika Vinka Grgića, te Mihaele Đeraj, voditeljice Odsjeka društvenih djelatnosti, u četvrtak 28. veljače 2019.g. svečano je potpisano 38 Ugovora o dodjeli financijskih sredstava za 103 programa udruga s područja Grada Nova Gradiška u tri kategorije; kultura, zdravstvena skrb i skrb za obitelj i djecu, socijalna samoposluga i Domovinski rat u ukupnom iznosu od 504.400,00 kn.

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije kandidirala je putem raspisanog Javnog natječaja od strane Grada Nova Gradiška, dva projekta pod nazivima "Obilježavanje obljetnica proisteklih iz Domovinskog rata" i "Memorijalni malonogometni turnir „Josip Jović-Aržano“.

Oba projekta su prošla na natječaju i kao takvi su prihvaćeni od strane Grada Nova Gradiška, a za njihovu provedbu, UHBDRP BPŽ je odobren iznos u visini 6.000,00 kn.

U ime Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije, predsjednik Vlatko Krznarić je potpisao Ugovor dodjeli financijskih sredstava s Gradom Nova Gradiška, temeljem kojeg će odobrena sredstva biti namjenski utrošena za navedene projekte.

Foto: NG_Buntovnici

Ugovori NG 1

Ugovori NG 2

Ugovori NG 3

Ugovori NG 4

Povratak na naslovnicu

Zanimljive fotke

Valentinovo

Petak, 14.02.2020. - SLAV. BROD

Članarina za 2020.

Pristupnica

Klikni za preuzimanje pristupnice

Brojač posjeta