DSC 0019Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije dugi niz godina, osim promicanja vrijednosti Domovinskog rata i svojih redovitih aktivnosti, vrlo aktivno sudjeluje u mnogim segmentima društvenog života. Jedna od tih aktivnosti je svakako i šport, u ovom slučaju nogomet, u kojem su mnogi naši članovi aktivni na različite načine.

Svojim znanjem, radom i rezultatima, trojica nogometnih trenera, dragovoljaca i invalida Domovinskog rata su prepoznati kao takvi, te su dana 28. ožujka 2019. u suradnji sa Hrvatskim nogometnim savezom i Županijskim nogometnim savezom Brodsko-posavske županije, nagrađeni trenirkama hrvatske nogometne reprezentacije, dok je malonogometna momčad Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije nagrađena dvjema vrhunskim loptama.

Kao dio obitelji naših braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata, ističemo kako su ovom prigodom nagrađeni nogometni treneri Zoran Galetić, Antun Jeleč i Tihomir Čengić, nekadašnji pripadnici hrvatske policije PU brodsko-posavske, te 108. brigade ZNG RH Slavonski Brod.

Trenirke je nagrađenima uručio predsjednik Županijskog nogometnog saveza Slavko Milković, dok je dodjelu upriličio i organizirao predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije Vlatko Krznarić, uz potporu Pave Naletilića, predsjednika udruge 108. brigade ZNG.

Ovim putem se javno zahvaljujemo Hrvatskom nogometnom savezu i predsjedniku Davoru Šukeru, tajnici Ivi Vilenici, te Županijskom nogometnom savezom Brodsko-posavske županije i predsjedniku Slavku Milkoviću na realizaciji ovog za nas značajnog događaja i ukazanoj nam časti ovim prelijepim darovima, te se iskreno nadamo kako će se ova suradnja nastaviti i u budućnosti.

DSC 0015

DSC 0008