Utrka 4Danas je u organizaciji PU brodsko-posavska, Zaklade policijske solidarnosti u suradnji sa Ultramaraton klubom Mazator, održana humanitarna utrka pod nazivom „I ja imam prijatelja policajca“ a povodom obilježavanja 13. godine postojanja Zaklade policijske solidarnosti.

Zaljubljenici trčanja, među kojima su bili i mnogobrojni članovi UHBDRP BPŽ, okupili su se ispred dvorane Vijuš u Slavonskom Brodu od najmlađe životne dobi do onih starijih građanki, građana, policajki i policajaca.

Tako je svoj trkački korak prema Poloju pružilo oko 150 trkača, kojima će ovo iskustvo biti ujedno trajna uspomena na sjedinjenost građana i policije u humanosti i sportu. Za najbolje plasirane u svim kategorijama, organizatori su osigurali zaslužena priznanja i medalje, te zahvalnice za sudjelovanje.

Ova humanitarna utrka će podsjećati sve sudionike na optimizam i pozitivnu energiju koja se širila trkačkom stazom, te dala novu snagu Zakladi policijske solidarnosti, koja inače svojim mnogobrojnim aktivnostima ujedinjuje policijske službenike u teškim trenucima.

Utrka 1

Utrka 2

Utrka 3

Utrka 5