Plakat Oluja2015 SibinjUdruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije prigodom obilježavanja 20. obljetnice vojno-redarstvene akcije "Oluja", Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, u subotu 25. srpnja 2015. s početkom u 18:00 sati organizira Malonogometni turnir u Sibinju pod nazivom "OLUJA 2015."

Svečani program započinje u 10:00 sati polaganjem cvijeća, paljenjem svijeća i molitvom kod spomen obilježja poginulim hrvtaskim braniteljima na Trgu kralja Tomislava bb u Sibinju, potom slijedi paljenje svijeća ispred športskog objekta NK "Mladost" u Sibinju, ulica 108. brigade ZNG-a bb s početkom u 10:30 sati.

Na svečanost obilježavanja 20. obljetnice vojno-redarstvene akcije "Oluja" pozvani su predstavnici Brodsko-posavske županije, općine Sibinj, Nogometnog saveza BPŽ, predstavnici vjerskih zajednica, kao i ostale braniteljske Udruge proistekle iz Domovinskog rata.

Organizaciju turnira provode članovi UHBDRP BPŽ s područja općine Sibinj: Tihomir Čengić, Stjepan Kovačević, Stjepan Kukura, Marko Pajić i Darko Kolić, uz podršku Vlatka Krznarića, web administratora Udruge, zaduženog za medijsko predstavljanje aktivnosti rada Udruge, te članova Izvršnog odbora Zdravka Kamenjaša i Željka Golubičića, predsjednika UHBDRP BPŽ.

Na turniru će sudjelovati 6 malonogometnih momčadi, među kojima će uz domaće momčadi natjecati i dvije gostujuće momčadi s područja Vukovarsko-srijemske i Šibensko-kninske županije.

Po završetku športskog dijela natjecanja, organizator je za sve natjecatelje, goste i uzvanike organizirao svečani domjenak uz prigodan glazbeni program.