193441Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Osječko-baranjske županije 01. kolovoza 2015. u Dalju organizira obilježavanje 24. obljetnice tragičnog masakra kada je smrtno stradalo 20 policajaca Policijske postaje Dalj, Policijske uprave Osječko-baranjske, 15 pripadnika ZNG-a i 4 pripadnika Civilne zaštite, te shodno tome sve pozivaju na zajedničko odavanje počasti poginulim hrvatskim braniteljima.

P R O T O K O L

09:00 sati - okupljanje gostiju u Domu kulture u Dalju, Bana Josipa Jelačića 12. U dvorištu je osiguran parking prostor za sve goste.

09:30 sati - MIMOHOD ZASTAVA. Sve članice ZUHBDRP RH kao i lokalne udruge u organizaciji Zajednice udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Republike Hrvatske i Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Osječko-baranjske županije kreću sa raskrižja ulica Željka Svaline i Ulice bana Josipa Jelačića prema Spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima ispred Policijske postaje Dalj. Molimo udruge da ponesu zastave.

10:00 - 12:30 sati - okupljanje ispred Policijske postaje u Dalju, polaganje vijenaca i paljenje svijeća ispred Spomen – obilježja poginulim hrvatskim braniteljima intoniranje hrvatske himne, minuta šutnje za sve poginule pripadnike Policijske postaje Dalj i sve hrvatske branitelje i sveta misa zadušnica za poginule hrvatske redarstvenike u crkvi svetog Josipa. Dio protokola koje organizira MUP RH.

13:00 sati - Dom kulture, Bana Josipa Jelačića 12 - Prikazivanje Dokumentarnog filma „ DALJ 1991. – HRVATSKI ALAMO“,

14:30 sati - ručak za goste i uzvanike u Domu kulture