fixed background image joomla

MUP RHPU BRODSKO-POSAVSKA

1. Memorijal "Šimo Đamić", s kojeg će najbolje plasirani policajci i policajke ponijeti titule najspremnijih policijskih službenika Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, održat će se 17. listopada 2019. na području Policijske uprave brodsko-posavske.

Memorijal nosi naziv u spomen na preminulog Šimu Đamića, legendarnog ratnog zapovjednika Specijalne jedinice policije PU brodsko-posavske "Šimini Anđeli Pakla".

Za desetak dana, znat će se tko su najspremniji pripadnici MUP-a RH. Idejni začetnik ovog natjecanja koje će se održati po prvi puta, Policijska je uprava brodsko-posavska, a za osvajanje titule najboljeg već sada se prijavilo više od pedeset policijskih službenica i službenika, koje očekuje pravi izazov. Sudionici će morati proći i kvalifikacije koje će se sastoajti od veslanja i gađanja. Tek onda slijedi finalni dio natjecanja, utrka duga između 25 i 30 kilometara, a svi sudionici trčat će u punoj policajkoj opremi, s ruksakom teškim oko 10 kilograma u kojemu će se nalaziti oprema koja im je potrebna za uspješno orijentiranje i svladavanje svih zadataka.

Od 12:00 sati, u Tomici je organizirana središnja svečanost, gdje će biti i proglašanje najboljih natjecatelja, a iz policije pozivaju sve građane, da 17. listopada svojim dolaskom uveličaju 1. Memorijal "Šimo Đamić".

Povratak na naslovnicu

Zanimljive fotke

Članarina za 2019.

Pristupnica

Klikni za preuzimanje pristupnice

Brojač posjeta

Plan aktivnosti