U Požegi održan malonogometni turnir za poginule hrvatske policajce u Domovinskom ratu

in Vijesti
Kreirano: 26 Rujan 2020

IMG 3590Pobjednik malonogometnog turnira Udruga hrvatske policije - hrvatski branitelji Grada Požege i Požeško-slavonske županije

U povodu proslave Dana policije i zaštitnika policije sv. Mihovila, u Športskoj dvorani „Tomislav Pirc“ u Požegi održan je malonogometni turnir za poginule hrvatske policajce u Domovinskom ratu, na kojemu su sudjelovale tri momčadi s područja Požeško-slavonske i Brodsko-posavske županije.

U ime organizatora, Udruge hrvatske policije-hrvatskih branitelja Grada Požege i Požeško-slavonske županije, prigodnim pozdravnim riječima obratio se predsjednik Zoran Renka, poželjevši sudionicima turnira uspješan nastup.

Prvo mjesto i pobjednički pehar osvojila je Udruga hrvatske policije-hrvatski branitelji Grada Požege i Požeško-slavonske županije, drugo mjesto Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Grada Požege, a treće Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije.

Pehari su uručeni i drugoplasiranoj i trećeplasiranoj momčadi. Za najboljeg vratara proglašen je Željko Makarun, a najbolji strijelac je Marko Kelemen, obojica iz prvoplasirane momčadi, kojima su uručena prigodna priznanja. Proglašenje pobjednika i podjela pehara i priznanja obavljeno je u odmaralištu Independent kluba u Eminovcima, a za sudionike turnira organiziran je ručak.

Tekst i foto: I. Tomić - Požeški vodić

Povrata na naslovnicu