Brodski interventni policajci spasili dvije osobe iz požara

in Vijesti
Kreirano: 12 Ožujak 2021

Interventni policajci su prolazeći ulicom uočili požar i spasili dvije osobe.Ovim putem upućujemo čestitke našim interventnim policajcima!

Noćas, u 2:30 sati, u Operativno komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, zaprimljena je dojava o požaru na obiteljskoj kući u Slavonskom Brodu, Ulica Kerdeni.

Policijski službenici Interventne jedinice policije Slavonski Brod, koji su prolazili spomenutom ulicom, uočili su požar, te su odmah intervenirali i spasili dvije osobe iz požara. Izveli su 84-godišnjakinju izvan dvorišta, odnosno ispred obiteljske kuće, a potom su iz jedne od prostorija spasili i 56-godišnjaka, iznijevši ga na sigurno.

Na mjesto događaja su stigli i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod, koji su započeli sa gašenjem. Intervenirala je i Hitna medicinska pomoć, koja je pružila liječničku pomoć ozlijeđenoj ženi, a koja je prevezena i zadržana na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Ozljede su okvalificirane kao lakše.

U vremenu od 2:30 do 6:00 sati pripadnici Javne vatrogasne postrojbe gasili su požar. Policijski službenici o požaru dostavljaju izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Izvor: PU brodsko-posavska

Povrata na naslovnicu

NA VRH