Održana Izborno-izvještajna skupština KUPIDR BPŽ

in Vijesti
Kreirano: 19 Lipanj 2021

Izborna 2021U četvrtak 17. lipnja 2021. na Eko-etno salašu "Savus" u Bukovlju pokraj Slavonskog Broda, s početkom u 19:00 sati održana je Izborno-izvještajna skupština Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Brodsko-posavske županije.

Na skupštini je verificiran iznimno veliki broj delegata iz 17 udruga članica KUPIDR BPŽ, dok su u svojstvu gostiju nazočile Ljubica Pelcl i Ivana Majić iz Područnog odjela MHB Slavonski Brod, te Antun Valić, načelnik PU brodsko-posavske.

Izborno-izvještajnom skupštinom predsjedavalo je Radno predsjedništvo u sastavu: predsjednik Vlatko Krznarić, te članovi Josip Jukić i Damir Matošević.

S obzirom kako je Kandidacijsko povjerenstvo tijekom kandidacijskog postupka zaprimilo samo jednu kandidacijsku listu, te nakon svih podnesenih izvješća, pristupilo se javnom glasovanju te izbor svih Tijela i dužnosnika KUPIDR BPŽ.

Za predsjednika KUPIDR BPŽ jednoglasno je izabran novi / stari predsjednik Branko Cindrić, dok će dužnost zamjenika predsjednika i dalje obnašati Ivo Đogaš. Jednoglasno su potom izabrani članovi Nadzornog odbora i Suda časti, te Predsjedništvo i Izvršni odbor KUPIDR BPŽ.

Povrata na naslovnicu

NA VRH