Uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u Slavonskom Brodu su položeni vijenci i zapaljene svijeće

in Vijesti
Kreirano: 04 Kolovoz 2021

Dan pobjede 2021 29Uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, te obilježavanja 26. obljetnice VRO "Oluja", 4. kolovoza 2021.g. položeni su vijenci i zapaljene su svijeće kod spomenika poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima u Slavonskom Brodu.

U ovoj su se prigodi okupili mnogobrojni predstavnici udruga hrvatskih branitelja, izaslanstva stradalničkih udruga, Grada Slavonskog Broda i Brodsko-posavske županije, te predstavnici političkih stranaka, kako bi na ovaj način odali dužno poštovanje prema svima koji su dali svoje živote tijekom Domovinskog rata i time doprinijeli hrvatskoj slobodi i samostalnosti.

Nakon odavanja počasti kod spomenika poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima, služena je potom sveta misa u crkvi Gospe Brze Pomoći za sve poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje, te za sve civilne žrtve stradale u Domovinskom ratu.

Povrata na naslovnicu