U Vukovaru održani jubilarni 10. Sportski susreti Zajednice udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Republike Hrvatske

in Vijesti
Kreirano: 04 Rujan 2021

Vukovar 2021 07U herojskom gradu Vukovaru u subotu, 4. rujna 2021. održani su jubilarni 10. Sportski susreti Zajednice udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Republike Hrvatske, na kojima je sudjelovala i naša Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije u disciplinama: mali nogomet, streljaštvo, šah, boćanje, kuglanje i bela, te je polučila slijedeće rezultate:

1. mjesto - mali nogomet
2. mjesto - streljaštvo
3. mjesto - boćanje
4. mjesto - šah

Izbornik, trener i igrač naše malonogometne momčadi Zdravko Kamenjaš - Struja proglašen je najboljim igračem malonogometnog turnira.

U ukupnom plasmanu natjecanja između 13 udruga s područja cijele Republike Hrvatske, naša Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije osvojila je ekipno 3. mjesto.

Prije početka natjecanja, odmah nakon otvorenja 10. Sportskih susreta ZUHBDRP RH položili smo vijence i upalili svijeće kod spomenika ispred zgrade nekadašnje Policijske uprave Vukovar na kojem su zlatnim slovima uklesana imena 97 poginulih i nestalih hrvatskih policajaca u obrani Vukovara 1991.g. s područja cijele Republike Hrvatske, među kojima se nalaze i imena poginulih pripadnika naše PU brodsko-posavske (Specijalne jedinice policije "ŠAP") - Goran Adrić, Ratko Brico, Željko Kucjenić, Adam Pavičić, Tomislav Vinković i Mato Živić.