Brodsko-posavski policajci u srcu i mislima s Glinom, Petrinjom, Siskom....

in Vijesti
Kreirano: 28 Siječanj 2021

Donacija sisak 01Odmah nakon potresa uključili su se u akciju prikupljanja potrepština stradalima u potresom pogođenom području.

Da su uvijek u službi građana i svoje veliko srce, pokazali su policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, potvrdivši ujedno svoju temeljnu zadaću zaštite života i imovine građana.

Odmah nakon potresa uključili su se u akciju prikupljanja potrepština stradalima u potresom pogođenom području. U vrlo kratkom vremenu napunili su četiri kombi vozila vodom, hranom, higijenskim potrepštinama i odjećom za djecu i odrasle. Kontaktirali su ravnateljicu Hrvatskog crvenog križa, Gradskog društva u Slavonskom Brodu, kojima su prikupljenu pomoć predali, a koja će biti podijeljena potrebitima.

Brodsko-posavski policajci ujedinjeni i spremni pomoći, također su pokazali empatiju i solidarnost s kolegama iz susjedne policijske uprave stradalima u razornom potresu. Prikupili su 54.180,00 kuna, koje je načelnik Policijske uprave brodsko-posavske Antun Valić, jučer predao načelniku Policijske uprave sisačko-moslavačke Luki Pešut.

Veliko srce, snaga zajedništva i ljubavi, najbolje grije naša srca i dušu, te uvijek pobjeđuje.

Izvor: PU brodsko-posavska

Donacija sisak 02