Predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije BPŽ

Na Izvanredno-izbornoj skupštini UHBDRP BPŽ održanoj 9. siječnja 2019.g. u Slavonskom Brodu, na dužnost trećeg po redu predsjednika Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije u mandatnom razdoblju 2019.–2022. godine jednoglasno je izabran VLATKO KRZNARIĆ iz Starog Topolja, hrvatski branitelj i dragovoljac Domovinskog rata od 1990. godine.

Na redovnoj Izborno-izvještajnoj skupštini održanoj 12. svibnja 2022.g. u Slavonskom Brodu, dosadašnji predsjednik Udruge VLATKO KRZNARIĆ jednoglasno je izabran na dužnost predsjednika za još jedno mandatno razdoblje u trajanju 2022.–2026. godine.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KRATKA POVJESNICA IZABRANIH PREDSJEDNIKA UDRUGE U PROTEKLIM MANDATIMA:

Osnivačka skupština UHBDRP BPŽ održana je 20. svibnja 2006.g. u Novoj Gradiški na kojoj je za prvog predsjednika Udruge izabran ZVONKO ČULINA iz Nove Gradiške, koji tu dužnost oobnašao u dva mandata, 2006.–2010. i 2010.–2014. godine.

Na Izborno-izvještajnoj skupštini održanoj 2014.g. u Slavonskom Brodu za drugog po redu predsjednika Udruge izabran je ŽELJKO GOLUBIČIĆ iz Slavonskog Broda, koji je tu dužnost obavljao u mandatu 2014.–2018., te u mandatu 2018.–2019. kada je iz osobnih razloga podnio neopozivu ostavku, nakon čega je sazvana Izvanredno-izborna skupština UHBDRP BPŽ za 9. siječnja 2019.g..

Vlatko KrznaricPoštovani članovi UHBDRP BPŽ!

Ovim putem želim naglasiti kako ću u suradnji s članovima Izvršnog odbora, kao i svim ostalim Tijelima naše udruge, nastaviti s predanim radom. Trudit ćemo se poboljšati dosadašnji rad i podići ga na još višu razinu, uz pomoć, zalaganje i suradnju svih Vas.

Nastavljamo s provedbom i realizacijom svih ideja, planova i ciljeva koje smo planirali u ovom mandatu za koji su nam članovi ukazali povjerenje. Neprekidno ćemo raditi na promicanju istine i temeljnih vrijednosti obrambenog i oslobodilačkog Domovinskog rata, te očuvanju digniteta svih hrvatskih branitelja.

Zalagat ćemo se za ravnopravnost svih članova naše Udruge, kao i za očuvanje ugleda i dostojanstva svakog pojedinca. Radit ćemo i dalje na promicanju istine i vrijednosti Domovinskog rata, a posebice na isticanju značaja, doprinosa i uloge pripadnika MUP-a RH tijekom stvaranja i obrane Domovine od srbočetničkog agresora.

Nikada nećemo i ne smijemo zaboraviti svoje suborce koji su tijekom obrambenog i oslobodilačkog Domovinskog rata položili svoje živote za slobodnu i neovisnu Republiku Hrvatsku.

VLATKO KRZNARIĆ, predsjednik UHBDRP BPŽ

Povrata na naslovnicu