Pozega 02Članovi Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije osvojili 3. mjesto u malom nogometu i 3. mjesto u belotu

U prigodi obilježavanja Dana policije Udruga hrvatske policije, hrvatski branitelji grada Požege i Požeško-slavonske županije organizirali su 25. rujna 2021.g. sportske igre koje su održane u Sportskoj dvorani "Tomislav Pirc" u Požegi.

Okupljeni predstavnici braniteljskih udruga natjecali su se u malom nogometu i belotu, a zbog epidemioloških mjera broj ekipa je bio ograničen, pa su se tako okupile ekipe iz Požege - Udruga hrvatske policije, hrvatski branitelji grada Požege i Požeško-slavonske županije, Udruga dragovoljaca Domovinskog rata Požega i Udruga 63. bataljun Požega te gosti, članovi Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije i Udruge hrvatske policije branitelja Daruvara '91..

- Uz nas veterane, nogomet igraju i mladi, djeca hrvatskih branitelja i mladi policajci, a druženje nakon sportskog dijela predviđeno je u prostorima MK Independent. - rekao je na otvorenju Zoran Renka, predsjednik Udruga hrvatske policije, hrvatski branitelji grada Požege i Požeško-slavonske županije.

Prigodnim riječima na početku sportskih susreta okupljene su pozdravili zamjenik požeško-slavonske županice Ferdinand Troha i zamjenik požeškog gradonačelnika dr.sc. Borislav Miličević.

Pozega 06

Pozega 055

Pozega 04

Pozega 03

Pozega 01

Pozega 02

Povrata na naslovnicu