Predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije od 9. sječnja 2019.g. je VLATKO KRZNARIĆ iz Starog Topolja, hrvatski branitelj i dragovoljac Domovinskog rata od 1990.g.

VlatkoPoštovani članovi UHBDRP BPŽ!

Ovim putem jedino što želim naglasiti je kako ću i dalje u suradnji s članovima Izvršnog odbora nastaviti s predanim radom u našoj Udruzi, te ćemo svakako nastojati poboljšati rad i podići ga na još višu razinu, naravno uz pomoć, zalaganje i suradnju svih Vas.

Nastavljamo s provedbom i realizacijom svih ideja i ciljeva koje smo planirali u nadolazećem razdoblju, u kojem ćemo neprekidno raditi na promicanju temeljnih vrijednosti Domovinskog rata i svih hrvatskih branitelja, kroz kvalitetan rad naše Udruge.

Zalagat ćemo se za ravnopravnost svih članova naše Udruge, kao i za očuvanje ugleda i dostojanstva svakog pojedinca. Radit ćemo i dalje na promicanju istine i vrijednosti Domovinskog rata, a posebice na isticanju značaja, doprinosa i uloge pripadnika MUP RH tijekom stvaranja i obrane Domovine od srbočetničkog agresora.

Posebno ćemo se zalagati da naša Udruga i njeni članovi, nikada ne zaboravimo svoje suborce koji su tijekom Domovinskog obrambenog rata položili svoje živote za slobodnu i neovisnu Republiku Hrvatsku.