fixed background image joomla

Arzano 2015 11Na poziv organizatora, 8. kolovoza 2015. malonogometna momčad Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije sudjelovala je na XIX Memorijalnom malonogometnom turniru "Josip Jović" u Aržanu, u kojoj su nastupili: Zdravko Kamenjaš, voditelj i igrač; Josip Duspara, vratar; te igrači: Berislav Vardić, Božo Teskera, Mato Brekalo, Ante Zovak, Tomislav Vlajnić, Domagoj Matošević, Željko Golubičić.

U vrlo velikoj konkurenciji naša momčad osvojila je visoko 2. mjesto od ukupno 13 malonogometnih momčadi koje su nastupale na turniru.

Konačan plasman pobjedničkih momčadi:

1. mjesto - 4. Gardijska brigada - Pauci

2. mjesto - UHBDRP Brodsko-posavske županije

3. mjesto - BAT-specijalna policija Splitsko-dalmatinske županije

Do rezultata za 2. mjesto, ekipa UHBDRP BPŽ u 4. skupini igrala je s momčadi Poskoci iz Zadra, koju je pobijedila s 2:0. Drugu utakmicu je izgubila od 4. Gardijske brigade - Pauci, s rezultatom 0:2.

Kao drugi u skupini plasirani smo u osminu finala gdje smo se sastali s ekipom Tigrova s kojima smo odigrali neriješeno, te se pristupilo izvođenju penala, gdje smo bili uspješniji zahvaljujući obranama našeg izvrsnog vratara Josipa Duspare.

U četvrtfinalu sastali smo se s momčadi IPA MUP-a RH, s kojom je utakmica završila neodlučenim rezultatom, te su se ponovno izvodili penali, gdje smo bili uspješniji nakon čega smo se plasirali u finale turnira gdje smo se sastali sa 4. Gardijskom brigadom – Pauci. Utakmicu smo izgubili tijesnim rezultatom 1:0, a ovim plasmanom je ostvaren izvrstan rezultat malonogometne ekipe UHBDRP BPŽ.

Cijelo vrijeme natjecanja imali smo odličnu podršku publike, a posebice naše mlađe seniorske ekipe PU brodsko-posavske, koja je na turniru PU osvojila 3. mjesto.

U 10:30 sati, predstavnici UHBDRP BPŽ, kao i članovi malonogometne momčadi PU brodsko-posavske, sudjelovali su na polaganju vijenaca na grobu prvog poginulog hrvatskog redarstvenika Josipa Jovića na groblju u Aržanu, kojom prilikom su nazočili predstavnici Udruge: Ante Zovak, Željko Golubičić, Zdravko Kamenjaš i Božo Teskera, dok su još sudjelovali Tomislav Rajh, Josip Duspara, Berislav Vardić, Božo Teskera, Mato Brekalo, Ivan Keser i Tomislav Vlajnić.

Zanimljive fotke

108. ide dalje...

Članarina za 2020.

Pristupnica

Klikni za preuzimanje pristupnice

Brojač posjeta