fixed background image joomla

Potpis 01Predstavnici udruga građana, kako onih proisteklih iz Domovinskog rata, tako i onih iz područja zdravstvene skrbi, skrbi za djecu, obitelj i kulturu, pozvani su danas u Veliku gradsku vijećnicu na potpisivanje ugovora u vezi financijskih potpora koje im za rad u ovoj godini pruža novogradiška gradska uprava, dakako iz proračunskih sredstava.

Uveden je još prije sistem da se financiraju projekti koji se predlažu na odobrenje odnosno vrednovanje. Još ima udruga koje nisu apsolvirale taj model, ali ne preostaje im ništa drugo nego se na to naviknuti. Sredstva nisu zanemariva jer se radi o oko pola milijuna kuna ili precizno 508.000 kuna za ukupno 36 udruga.

Ugovori su potpisani u nazočnosti Vlatka Greinera, koordinatora za braniteljske udruge, Mihaele Đeraj, voditeljice Odsjeka za društvene djelatnosti, gradonačelnikovog zamjenika Borislava Vidošića, a bio je tu i Marko Ćosić jedan od operativaca Odsjeka za društvene djelatnosti. U ime UHBDRP BPŽ ugovore za provedbu dva ovogodišnja projekta u visini 6.000,00 kn potpisao je predsjednik Vlatko Krznarić u pratnji tajnika Ivice Franjića.

Foto: novagra.hr i domoljubni radio.hr

Potpis 01

Potpis 02

Povratak na naslovnicu