Okucani 01Članovi Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije, nazočili su 1. svibnja 2020. na skromnom svečanom obilježavanju 25. obljetnice VRO "BLJESAK" u Okučanima.

U skladu s preporukama stožera Civilne zaštite RH i zbog situacije s pandemijom uzrokovanom širenjem zaraze korona virusom, ovom događanju je za razliku od dosadašnjih godina umjesto većeg broja članova, nazočilo samo izaslanstvo UHBDRP BPŽ u sastavu: Vlatko Krznarić, Ivica Franjić, Tihomir Čengić i Zoran Džeba.

Po završetku službenog protokola u kojem su sudjelovali predstavnici državnog vrha, braniteljskih i stradalničkih udruga, te predstavnici članova obitelji smrtno stradalih hrvatskih branitelja, svijeće i cvijeće su položili i predstavnici naše udruge, nakon čega su se uputili na spomen obilježje podignuto u spomen STIPI VUKOVCU, pripadniku SJP "Šimini Anđeli Pakla" PU brodsko-posavske poginulom tijekom oslobodilačke VRO "BLJESAK", gdje su također upalili svijeće i položili cvijeće.

Okucani 01

Okucani 02