fixed background image joomla

Okucani 01Članovi Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije, nazočili su 1. svibnja 2020. na skromnom svečanom obilježavanju 25. obljetnice VRO "BLJESAK" u Okučanima.

U skladu s preporukama stožera Civilne zaštite RH i zbog situacije s pandemijom uzrokovanom širenjem zaraze korona virusom, ovom događanju je za razliku od dosadašnjih godina umjesto većeg broja članova, nazočilo samo izaslanstvo UHBDRP BPŽ u sastavu: Vlatko Krznarić, Ivica Franjić, Tihomir Čengić i Zoran Džeba.

Po završetku službenog protokola u kojem su sudjelovali predstavnici državnog vrha, braniteljskih i stradalničkih udruga, te predstavnici članova obitelji smrtno stradalih hrvatskih branitelja, svijeće i cvijeće su položili i predstavnici naše udruge, nakon čega su se uputili na spomen obilježje podignuto u spomen STIPI VUKOVCU, pripadniku SJP "Šimini Anđeli Pakla" PU brodsko-posavske poginulom tijekom oslobodilačke VRO "BLJESAK", gdje su također upalili svijeće i položili cvijeće.

Okucani 01

Okucani 02

Okucani 03

Okucani 04

Okucani 05

Okucani 06

Povratak na naslovnicu

Zanimljive fotke

108. ide dalje...

Članarina za 2020.

Pristupnica

Klikni za preuzimanje pristupnice

Brojač posjeta