Kutina 2023 01U Kutini održan 16. po redu Memorijalni malonogometni turnir "Dragutin Kovačević"

U subotu 14. listopada 2023.g. u Kutini je u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije SMŽ - Podružnica Kutina održan 16. Memorijalni malonogometni turnir "Dragutin Kovačević", koji se odigrava već dugi niz u spomen na poginulog zapovjednika Policijske postaje Kutina, kojeg su ubili pobunjeni Srbi i četnici 16. rujna 1991.g. u borbama prilikom oslobađanja kasarne (vojarne) tzv, JNA pokraj Daruvara.

Prije početka turnira, ispred Policijske postaje Kutina, upaljeni su lampioni na spomeniku poginulim hrvatskim policajcima u Domovinskom ratu, a potom je na mjesnom groblju položeno cvijeće na grob Dragutina Kovačevića

Na turniru je sudjelovalo 5 malonogometnih momčadi hrvatskih branitelja, koje su se u fer i korektnom nadmetanju borile za što bolje rezultate i ukupni plasman. Najbolja je bila momčad Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije SMŽ - Podružnica Kutina koja je osvojila 1. mjesto, dok je momčad Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije zauzela 2. mjesto. Momčad Udruge hrvatske policije branitelja Daruvara '91. plasirala se na 3. mjesto.

Za najboljeg igrača i strijelca turnira proglašen je Darko Rašić, igrač momčadi Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije s najviše postignutih golova. Domaćin je za sve sudionike osigurao pehare i nagrade, dok je prijelazni pehar ove godine ostao u njihovom vlasništvu.

Za momčad Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije nastupili su: Božidar Teskera, Nenad Đaković, Tomislav Vlainić, Darko Rašić, Berislav Vardić, Ivan Ćosić, Pero Petrić i Anto Andrijanić, a stručni stožer činili su: Željko Sekulić, Josip Duspara, Milan Kulić i Vlatko Krznarić

Kutina 2023 01

Polaganje 01

Polaganje 02

Polaganje 06

Kutina 2023 02

Kutina 2023 03

Kutina 2023 04

Trofeji